Nejnovější recenze ze sekce Reklamní vitríny
produkt splnil očekávání
- Špatně těsní, často jsou dokumenty mokré.
- OK
- kvalitní zpracování
Perfektní
Zatím čeká na instalaci.
Ale určitě, jako veškeré zboží, které jsme z tohoto obchodu odebrali bude sloužit k plné spokojenosti
nemáte magnetky k tomuto produktu
Super
- Kvalitní balení, dodáno bez poškození
- Kabeláž k osvětlení skrytá v podstavci
- Absence vypínače, vypíná se vytažením ze zásuvky
Vitrínu jsem si pořídil do rohu obýváku k vystavení různých věcí, má čtvercový půdorys, krásně sedí. Skleněné poličky lze posouvat nahoru i dolů do jakékoliv výšky, není v tom žádné omezení. Jen když se držáčky poliček našroubují fest, tak už zůstane v té stříbrné liště vidět, kde byly původně, ale nevědět to, tak bych si ani nevšimnul. Kabel nemá vypínač, což jsem vyřešil zásuvkou s vypínačem. Dá se sundat horní plech a je pak vidět zapojení světel, je tam 9 diodových světel zapojených po třech, napájení kablíků nevypadá nic moc, ale funguje.
- kvalitní zboží
kvalitní výrobek, možná vyšší cena
Těžká = masivní, sice je to pro montáž v jedné osobě značně komplikované, ale ne nemožné, celkově spokojenost s nákupem.
Způsob zavírání není štastný, klička/zámek by byl jednodušší
Pěkný design, dobre zpracování
Produkt byl zde levnější a rychle dodaný. Odpovídá našim požadavkům.
- Splňuje účel, rustikalní design
Je vhodný pouze na připevnění na stěnu nebo na plochu, kde není vidět zadní část produktu. Na tu se při výrobě nemyslelo
- Lehká vitrina se snadno připevnila na plot. Je elegantní. Jak odolá dešti a sněhu teprve ukáže čas.
Budeme potřebovat více než 2 klíčky, které k ní patří.
- Tento produkt nám velice vyhovuje. Jsme spokojeni.
- lehká, plexisklo,
- Kvalitní venkovní utěsněná vitrína se zámkem
Již jednu větší vitrínu mám několik let a slouží bezvadně i jako výloha venku. Jen občas promažu zámky, ošetřím těsnění olejíčkem a jinak bez problémů slouží. Zpracování je opravdu kvalitní, plexisklo téměř nerozbitné, doporučuji tuto firmu, nakupuji zde již několik let a vždy byla spokojenost jak s dopravou, tak i zbožím.